
Hardline Puret -
Hardline Puret
- 1 ölçek sahlep aromalı Whey 3 Matrix protein
- 1 paket light etimek ( light tercih etmemizin sebebi kalorisini arttırmamak için)
- 2 bucuk yk nişasta
- 2 yk saf sahlep
- 4 tk bal ( dilerseniz siz arttırabilirsiniz damak tadınıza kalmış)
Yapılışı;
- Tarçın
- 400 ml (2 su bardağı süt) kreması için ben laktozsuz tercih ettik
- 2 çb süt ( etimekleri ıslatmak için)
Ocağa tenceremizi alıyoruz ve altını yakmadan önce 400 ml (2 sb) süt , 2,5 yk nişasta 2 yk saf sahlep 1 çay kaşığı tarçın ve 1 ölçek Hardline Whey sahlep aromalı protein tozunu homojen olacak şekilde karıştırıyoruz. Hepsinin eşit miktarda karıştığından emin olduktan sonra ocağın altını açıyoruz ve sürekli karıştırıyoruz.
Krema kıvamını alıp kaynadıktan sonra altını kapatıp 2 tk balı içerisine ekleyip karıştırıyoruz. Daha sonra borcamımıza etimeklerimizi diziyoruz ve bal karıştırdığımız sütü kaşık yardımıyla etimeklerin üzerine eşit bir şekilde döküyoruz.
Sütü döktükten sonra kremamızı ocaktan alıp etimeklerin üzerine eşit şekilde gezdirip üzerini düzenliyoruz ve dışarıda biraz soğuduktan sonra buzdolabına alıyoruz.
En son üzerine süslemesi size kalmış afiyet olsun.